BDmyShopi

Met 50 jaar ervaring is de BDmyShopi (BD) de onbetwistbare marktspecialist in België voor de huis-aan-huisverspreiding van niet-geadresseerd drukwerk. Vanuit BD vertrekken zo’n 3000 distributeurs om jaarlijks ruim 4,5 miljard folders, catalogi, kranten en productstalen te verdelen over alle Belgische brievenbussen.

Via haar dochteronderneming, Italia Distribuzioni (ID), is BD ook actief in de Italiaanse markt.

BD is echter veel meer dan een logistiek postbedrijf. De onderneming helpt haar klanten niet alleen met het bepalen van de juiste verspreidingsgebieden op basis van socio-demografische gegevens, maar eveneens bij het ontwerpen en uitvoeren van loyaliteitsprogramma’s en direct-marketingcampagnes. Het credo van BD is dan ook ‘value @ your doorstep’.

Strategische ontwikkeling

Volgens Koos Kramer, vanuit NPM betrokken bij BD, is NPM Capital als aandeelhouder bij uitstek geëquipeerd om het management te ondersteunen bij de realisatie van haar strategie. Kramer: “NPM Capital focust niet louter op kostenbesparende programma’s maar kan met haar expertise het management actief ondersteunen bij de verdere product- en dienstenontwikkeling van de onderneming.”

NPM ziet ook uitgelezen kansen om BD te ondersteunen bij haar strategie om haar positie op de Italiaanse markt te verstevigen. Kramer: “De Italiaanse markt is nu nog sterk gefragmenteerd. De Italiaanse dochter van BD is echter bij uitstek gepositioneerd om een rol te spelen in de verdere consolidatie van de Italiaanse markt.”

Voor meer informatie over  BD kunt u zich wenden tot NPM Capital, Martijn Koster, via koster@npm-capital.com.

Terug naar het overzicht