Deli Home

Deli Home ontwikkelt, produceert en distribueert een breed assortiment van productconcepten ter verbetering van het interieur van de woning, waaronder deuren, op maat gemaakte kasten, vloeren, sanitair, horren en hout- en plaatmaterialen. Deli Home is marktleider in de Benelux en verdeelt haar assortiment in meerdere Europese landen, via zowel de professionele markt als de DHZ-markt onder verschillende merknamen, waaronder Skantrae, Bruynzeel, Cando en Lundia.

De operationele entiteiten van Deli Home zijn vooraanstaande spelers in hun productcategorieën en behalen een gezamenlijke omzet van €230 miljoen verspreid over 10 landen. Deli Home is voornamelijk actief in het B2B segment en wordt gekenmerkt door een uitstekend category management en focus op de eindklant. Bovendien bezit zij een leidend logistiek netwerk dat kan omgaan met de typische en uitdagende vormen van haar producten. Deli Home heeft 800 werknemers.

In 2016 bouwde NPM haar belang in Deli Home uit tot een meerderheidsdeelneming. NPM zal de verdere (internationale) groei en focus op bestaande en nieuwe afzetkanalen van Deli Home, waaronder e-commerce, ondersteunen. Deli Home is goed gepositioneerd om in te spelen op de verschillende trends binnen haar markt. Verdere investeringen in werknemers en ontwikkeling van waarde toevoegende activiteiten zal Deli Home’s positie verder versterken in de komende jaren.

Dirk Bergman, CEO van Deli Home: “Het Deli managementteam is trots op wat is bereikt in termen van winstgevendheid en strategische positionering over de afgelopen jaren. Onze medewerkers werken hard om het voor onze klanten elke dag weer een beetje beter te doen. Wij hebben de afgelopen jaren belangrijke strategische stappen gezet. We zijn er sterk van overtuigd dat met de ondersteuning en het vertrouwen van NPM de onderneming een nieuwe groeifase kan aanboren.’’

Voor meer informatie over Deli Home kunt u zich wenden tot NPM Capital, Martijn Koster via koster@npm-capital.com

Terug naar het overzicht