Buy & build

Autonoom groeien of overnemen en integreren? NPM Capital denkt graag mee over een succesvolle buy & build-strategie.

Suitsupply bij Bloomberg: winkelen moet ‘personal journey’ zijn

22 mei 2018, door NPM Capital

Fokke de Jong, oprichter en CEO van NPM-participatie Suitsupply, was onlangs te gast bij het programma ‘Bloomberg Markets’, waar hij de strategie en de expansieplannen van de onderneming toelichtte aan presentatoren Vonnie Quinn en Mark Barton.

Lees het hele artikel >

Ook het MKB kiest vaker voor groei door bedrijfsovernames

28 maart 2018, door NPM Capital

Groeien door overnames is altijd een beproefde strategie geweest van grotere ondernemingen. Maar de laatste jaren blijken ook steeds meer mkb-ondernemingen te kiezen voor een ‘buy & build’-strategie. Volgens overnamespecialist Hans Minnaar van Florijnz Corporate Finance zijn meerdere redenen aan te wijzen waarom ‘buy & build’ juist nu zo sterk in opkomst is in het midden- en kleinbedrijf.

Lees het hele artikel >

Door samenwerking met NIBE versterkt Kiwa Group haar positie op gebied van duurzaam bouwen

21 maart 2018, door NPM Capital

NPM Capital-participatie Kiwa Group werkt sinds begin 2018 formeel samen met NIBE, adviesbureau voor duurzaam bouwen uit Bussum. NIBE houdt zich onder meer bezig met het kwantificeren van de invloed die bouwproducten hebben op de leefomgeving en met advisering op het gebied van duurzaam bouwen. Het bureau blijft zelfstandig en onder eigen naam opereren in de Kiwa Group.

Lees het hele artikel >